Uspješan rad s neurorazličitom djecom unutar formalnog osnovnoškolskog obrazovanja

Početkom nove godine, u formalno osnovnoškolsko obrazovanje uključila su se neka nova neurorazličita lica, ali i vratila djeca za koju znamo da su neurorazličita.

Koje metode i pristupe koristiti? Kako smanjiti stres, a povećati produktivnost? Kako prepoznati neurorazličitost tipa ADHD, autizam, disleksiju i ostale? Kako ostvariti uspješnu suradnju s roditeljima? Koja je uloga školskog psihologa, a koja učitelja i profesora? Koja je uloga asistenata u formalnom obrazovanju?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriti ćemo tokom edukacije “Uspješan rad s neurorazličitom djecom unutar formalnog osnovnoškolskog obrazovanja”.

Kada?

02.10. 09:00-13:00h

Što?

Edukacija je podijeljena u dva modula.  U prvom modulu baviti ćemo se dubokim razumijevanjem i prihvaćanjem neurorazličitosti, te implementaciji neurorazličitosti u svakodnevni rad. U drugom modulu pričati ćemo o:

1.različitim ulogama psihologa, učitelja, profesora, roditelja, asistenata u nastavi, i – djeteta,

2. metodama rada i pristupa u svakodnevnom organiziranju nastave,

3. kako pratiti rezultate tokom školske godine.

Kako sudjelovati?

  1. Edukacija se održava putem Zoom aplikacije, a broj sudionika je ograničen. Prijaviti se možete na sljedećem linku: https://forms.gle/KsV3Vagqt54Vjbyp7

Kotizacija?

Kotizacija edukacije iznosi 150,00kn te uključuje Potvrdu i Certifikat, materijale i podršku za sva dodatna pitanja tijekom školske godine.

Za sva dodatna pitanja o Edukaciji, stojimo na raspolaganju na broj telefona 095 8291815, ili e-mail centarengleskogjezika@gmail.com