Rano učenje stranih jezika

Povećanjem broja obitelji u kojima roditelji ili primarni skrbnici imaju različite materinje jezike i najnovijim saznanjima iz neurologije i lingvistike došli smo do zaključka da je rano učenje stranih jezika jedna od najboljih aktivnosti od rođenja djeteta pa do početka formalnog obrazovanja (do šeste ili sedme godine). 

Samo neki od benefita su bolja koncentracija, veća sposobnost kreativnog razmišljanja, razvijenija vještina rješavanja problema, postizanje boljih akademskih rezultata i bolje socijalne i emotivne vještine. Detalje o benefitima možete pročitati ovdje

U našem Centru. metoda poduke prilagođena je djeci od mjesec dana starosti do početka formalnog obrazovanja, a na upit i podrška tijekom osnovnoškolskog obrazovanja. 

U radu koriste se razvojne i didaktičke igre i igračke, kao i kombinacija ranog učenja stranog jezika, Waldorf i Montessori pristupa. 

Jezici

Engleski 

Talijanski

Raspored

Individualno

U grupama

Cijena

Ovisno o individualnom pristupu, te željama i organizaciji obitelji

Centar. je ustanova u kojoj i roditelji uče kako kreirati dvojezično okruženje za svoje dijete kako bi benefiti bili maksimalni, dok škole stranih jezika često pružaju umjetno stvorenu atmosferu, tj.učionicu unutar koje dijete uči i zna određene jezične formulacije, no u svakodnevnom životu i dalje ima problema s implementacijom stranog jezika. U Centru. to pokušavamo izbjeći upravo stvaranjem dvojezične atmosfere na jednostavan i lagan način. 

Javite nam se putem e-maila ili na broj telefona za sva dodatna pitanja i informacije.