Kako razumijeti i raditi s djetetom s ADHD-om na svakodnevnom školskom satu?

Ponavljanje je majka znanja

Nakon mnogih edukacija, i novih saznanja o ADHD-u – postoje još mnoge zablude i nesporazumi. Pridružite nam se na prvoj edukaciji ove školske godine gdje ćemo razjasniti preostale mitove, ali i odgovoriti na mnoga pitanja “zašto”. Edukacija se sastoji od predavanja i interaktivne radionice.

Trajanje edukacije

Edukacija koja uključuje predavanje i interaktivnu radionicu traje 4 (četiri) sata.

Vrijeme održavanja edukacije

19.11.2022. s početkom u 09:00h sati i krajem u 13:00h.

Mjesto održavanja edukacije

Online, preko Zoom platforme

Tko

Edukacija je prije svega namijenjena stručnim osobama uključenima u obrazovni sustav; no mogu se prijaviti i roditelji kako bi dodatno razumijeli kako raditi s djetetom s ADHD-om.

Raspored

Prvi dio edukacije čini interaktivno predavanje u trajanju od 3 (tri) sata, unutar kojeg ćemo se baviti razumijevanjem ponašanja i našom najboljom reakcijom na to ponašanje. Djeca s ADHD-om često su nesuradljiva, ali i naveliko neshvaćena. Još uvijek je “normalno” dijete s ADHD-om zvati “neodgojeno”, “bezobrazno” i tako dalje. Takvo razumijevanje ADHD-a vodi jedino i samo do još većeg stresa, i još manje suradljivosti.

Drugi dio edukacije odnosi se na interaktivnu radionicu gdje ćemo kroz stvarne primjere pokušati implementirati teoriju i vidjeti što učiniti kada ta teorija ne funkcionira.

Nakon edukacije

Svaki sudionik dobiva Certifikat o završenoj edukaciji, kao i Potvrdu koji može koristiti u svrhu napredovanja.

Kotizacija

Kotizacija za svakog sudionika iznosi 200,00 kuna / 27,00 eura.

Kako se prijaviti

Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://forms.gle/Zon5cf64A6GEgwVTA . (Ukoliko se link ne otvara, potrebno ga je kopirati u Google tražilicu.)