Suradljivost i izvršavanje svakodnevnih obveza kod neurorazličite djece u školskom i obiteljskom okruženju

Što?

Suradljivost je nešto što često, laički rečeno, nedostaje kod neurorazličite djece. Zašto neurorazličita djeca nisu suradljiva? Zašto se sve s njima čini kao “borba”? Kako ih motivirati na ispravan način, i koji je uzrok njihovog manjka suradljivosti? Na ova i ostala pitanja odgovoriti ćemo tokom ove edukacije.  Edukacija je podijeljena u dva Modula koji se održavaju isti dan. U Modulu I razgovarati ćemo o uzroku za nedostatak suradljivosti i motivacije za izvršavanjem svakodnevnih obveza, dok ćemo se u Modulu II baviti ispravnim metodama rada i najboljim načinima za poticanje suradljivosti i objašnjavanje neurorazličitoj djeci važnost svakodnevnih obveza. Edukacija je prikladna za obrazovne djelatnike, ali i za roditelje koji bi željeli bolje razumjeti svoju djecu.

Kada?

Edukacija se održava 22.01.2022. godine, s početkom u 09:00h i završetkom u 12:00h.

Kako?

Prijave na edukaciju su u tijeku, a broj mjesta je limitiran kako bismo maksimalno iskoristili vrijeme za pitanja i obradu teme. Prijave zaprimamo putem sljedećeg linka: https://forms.gle/mdob4Bhpcqsjaqr57

Kotizacija?

Kotizacija iznosi 250,00kn i uključuje predavanje u trajanju 3 sata, sve potrebne materijale, Potvrdu o sudjelovanju i Certifikat nakon završetka edukacije.