Podrška i inkluzija za sve

Podrška svima

U našem radu često nailazimo na situacije u kojima obitelji nemaju financijsku mogućnost pružanja tretmana i terapija svojoj djeci. To su najteže situacije. S obzirom na globalnu pandemiju, a i potrese – te obitelji su još više pogođene i u još manjoj mogućnosti osigurati i ono minimalno potrebno djeci s ADHD-om, autizmom, disleksijom, diskalkulijom i ostalim neurorazličitostima. Posljednjih par mjeseci radili smo s većim brojem takvih obitelji, ali došli smo do točke gdje bez pomoći zajednice ne možemo organizirati adekvatne tretmane i terapiju za obitelji i djecu. Pokrećemo ovu humanitarnu akciju u nadi da su nas okolnosti u posljednjih dvije godine zbližili i osvijestili da smo kao zajednica puno jači. Obitelji koje imaju financijske probleme, i dijete s neurorazličitošću su, nažalost, na samoj margini društva, te su rijetko spominjane u medijima, javnim raspravama i zakonima koji se donose. Ovdje smo, trenutno, prepušteni sami sebi.

Ovo je link putem kojega možete uplatiti svoju donaciju – ideja je da svatko od nas uplati cijenu jedne kave,  i da puno nas to napravi.

 

https://gogetfunding.com/adhdautism-provide-solutions/

Bacite pogled, pišite što vas zanima, i naravno, pozivamo sve da se javljaju za savjete, smjernice i podršku. Svaka donacija biti će objavljena na ovoj web stranici.

 

Ugodan ostatak ljeta svima.

Namaste.