Play Attention tretmani za djecu

Početkom ove školske godine, Centar. je svoje aktivnosti nadopunio Play Attention tretmanima za djecu. S početkom 24.08. i (nadamo se) tokom cijele godine provodimo Play Attention tretmane u verificiranom centru i pod stručnim vodstvom.

Play Attention tretmane do sada su uglavnom koristila djeca s dijagnozom ADHD-a ili poremećajem hiperaktivnosti i pažnje, no tokom rada s takvim sustavom učenja, Play Attention preporučamo djeci različitih neurorazličitosti poput disleksije, disgrafije, diskalkulije, ali i svoj djeci koja hoće poraditi na svojoj koncentraciji, samokontroli i regulaciji ostalih kognitivnih vještina.

Tretmani se održavaju u Bužanovoj 36, lokaciji koja ima povezanost s Borongajem, Maksimirom, Pešćenicom, Dubravom i cijelim istočnim dijelom Zagreba. Uređaji se redovito dezinficiraju, kao i prostor gdje se tretmani provode.

Za više detalja možete nas kontaktirati na broj telefona naveden na web stranici, putem FB-a ili putem kontakt forme. Radujemo se novoj školskoj godini, učenju i napretku!