Online Učionice – savladavanje vještina učenja i pisanja domaće zadaće

Što?

Online Učionica je aktivnost kroz koju djeca savladavaju vještinu samostalnog učenja i pisanja domaće zadaće. Jedan od najvećih izazova kod djece s ADHD-om, ali i drugim neurorazličitostima jest upravo samostalno učenje i pisanje domaće zadaće. I roditelji i djeca tome posvećuju puno vremena, s poražavajućim rezultatima. Stres se povećava, a većina roditelja ističe kako se osjećaju da su “uludo potrošili to vrijeme”.

Kako?

Online Učionica osmišljena je tako da mogu sudjelovati djeca iz svih dijelova Hrvatske (svijeta), kao i svih dobnih skupina. Online Učionica prilagođava se potrebama svakog djeteta – ukoliko vaše dijete ima potrebe za sudjelovanjem svaki dan, Online Učionica je otvorena svaki dan. Trajanje jedne Učionice je između 60 i 90 minuta, ovisno o potrebama djeteta. Postoji više termina kroz, te ih je moguće prilagoditi svakom djetetu. Maksimalan broj djece u jednoj grupi je 6.

Kada?

Online Učionica počinje u prvom tjednu nakon zimskih školskih praznika, a prijave su u tijeku putem linka: https://forms.gle/1AtDVgr8euiqpvwL9 .

Cijena?

Cijena Online Učionice ovisi o vašim potrebama – te se i prilagođava kako se vaše potrebe mijenjaju. Nakon popunjavanja Prijavnice, zaprimiti ćete sve detalje. Maksimalna cijena za sudjelovanje svaki dan iznosi 500kn mjesečno, dok minimalna cijena za sudjelovanje jednom tjedno iznosi 150kn mjesečno.

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, stojimo na raspolaganju putem naše FB stranice, e-mail adrese centarengleskogjezika@gmail.com ili na broj telefona 095 8291815.