Naša priča

Centar je škola engleskog jezika specijalizirana za rano učenje engleskog jezika i za poučavanje djece s teškoćama u učenju, razvoju i djece s posebnim potrebama.

Misija i cilj Centra je promovirati 1) rano učenje stranog jezika rušeći pretkodna uvjerenja da je za dijete naporno ukoliko još jedan jezik krene učiti odmah po rođenju te organizirati i provoditi radionice i aktivnosti prikladne dobi i razvoju, 2) educirati, implementirati i razvijati metodu počavanja engleskog jezika djeci koja uče na drugačiji način tipa disleksija, ADHD, spektar autizma, senzorna osjetljivost, sindrom Down, natprosječno inteligentna djeca i tako dalje.

Centar je nastao kao potreba za promjenom trenutnog obrazovnog sustava i načina podučavanja, kao i integracije metode u potpunosti prilagođene djeci koja uče na drugačiji način.

Ideja je razvijati metodu podučavanja koja uspješno implemetira inovacije na područjima tehnologije, pedagogije, logopedije i ostalih srodnih područja te promatra svako dijete individualno brinući se i o sociološko psihološkom razvoju djeteta.

Kroz poduku engleskog jezika nudimo savladavanje gradiva na način potpuno prilagođen potrebama svakog pojedinačnog djeteta, uz i kroz terapijsko učenje. Iako se Centar bavi podučavanjem isključivo engleskog jezika, upotreba terapijskog učenja daje rezultate i u drugim područjima koji zahtjevaju veću koncentraciju, izvršavanje zadataka i poštivanje autoriteta.

Osim tečajeva, lekcija i radionica, Centar organizira predavanja, konferencije, panele i okrugle stolove na teme poput pravilne individualne ishrane prema različitim potrebama pojedinog djeteta, novih metoda i tehnika u podučavanju, terapiji i ostalih aktivnosti i programa poput izleta i tjednih ili mjesečnih ciklusa radionica i savjetovanja.

Centar engleskog jezika za djecu je škola koja ide još jedan korak dalje u pružanju mogućnosti djetetu za njegovo najveće i najuzvišenije dobro. Koja će ga, učeći ga jeziku koji nam je prijeko potreban, zapravo i učiti samopouzdanju, osobnom napretku i poštivanju samoga sebe. Naša metoda daleko je od konačne. Svako dijete, svaki student mogućnost je za napredak, a svako novo otkriće, s biološke, tehnološke ili psihološke strane, podloga za dodatnim educiranjem i mijenjanjem i nas samih i metode. Krenite s nama na ovo putovanje i pružite svom djetetu cjeloživotno obrazovanje.
Ukoliko imate kakvih dodatnih pitanja, tipkajte. Tu smo za vas.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.