Poludnevni izlet za osnovnoškolce – Let’s meet the animals

Usvojite engleski kroz zabavu, svakodnevne aktivnosti i neformalno učenje!

ŠTO?

Pridružite nam se na kreativnom poludnevnom posjetu zagrebačkom zoološkom vrtu u parku Maksimir. Posjet je osmišljen kao druženje i razvojna aktivnost za djecu od prvog do osmog razreda osnovne škole na engleskom jeziku.

Engleski jezik djeca najbolje usvajaju kroz aktivnosti izvan učionice i kroz situacije koje su njima zanimljive. Posjet omiljenom zoološkom vrtu jedna je od takvih aktivnosti. Ljetni praznici su sjajna prilika za ovakve aktivnosti, unutar kojih djeca usvajaju znanje na neposredan i prirodan način kroz svakodnevne aktivnosti. Ovdje nije bitna razina znanja engleskog jezika te će se i djeca koja su na nižim razinama znanja (ili djeca koja do sada nisu učila engleski jezik) uklopiti, i bez poteškoća sudjelovati.

KADA?

Subota 25.07.2020.

11:00-16:00h

CIJENA?

200kn po djetetu + 10/20kn cijena ulaznice (djeca do 7god 10kn, djeca od 7-14god 20kn)

UKLJUČENO U CIJENU?

5h vođenih aktivnosti na engleskom jeziku

tematski osmišljene radionice

materijal osiguran

picnic (ručak u obliku picnica: voće, orašasti plodovi, sendviči i zdravi kolači)

stručna voditeljica poludnevnog izleta

aktivnost prilagođena djeci s ADHD-om i ostalim neurorazličitostima

KOLIKO DJECE?

Najbolje uvjete za individualan pristup svakom djetetu postiže se kroz male grupe, te smo osigurali grupe koje imaju maksimalno 6ero djece. Zbog epidemioloških mjera, cijela aktivnost odvija se vani, te će se poštivati epidemiološke upute i smjernice za aktivnosti koje se organiziraju u vanjskim prostorima.

MJESTO OKUPLJANJA i PREUZIMANJA DJETETA?

Ulaz u zoološki vrt u parku Maksimir

BENEFITI?

Izlaganje djeteta stranom jeziku izvan formalnog obrazovanja dovodi do boljeg usvajanja istog jezika. Naime, učenje unutar formalnog obrazovanja postavlja temelje, no često se dogodi da dijete ne zna koristiti stečeno znanje u svakodnevnim aktivnostima i neformalnom druženju. Kroz ovakve aktivnosti naučeno se spaja sa stvarnim životom i svakodnevnom komunikacijom. Time se razvija samopouzdanje djeteta da koristi taj strani jezik i izvan formalnog obrazovanja i formalnog načina učenja, te se riječi, sintakse, vokabular i gramatika povezuju sa svakodnevnim događajima u danu. Sve više istraživanja dolazi do zaključka kako je rana izloženost stranom jeziku izvrsna razvojna aktivnost – kako i fizičkog mozga, tako i apstraktnog uma kao što je socijalna i emocionalna inteligencija, razvoj centra za zaključivanje i rješavanje problema, kao i mogućnosti “multitaskinga”.

Za sve dodatne informacije i pitanja kontaktirajte nas na broj telefona 095 829 1815, putem naše Fb stranice ili na e-mail adresu centarengleskogjezika@gmail.com

Vidimo se 🙂